MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καίγεται» και σήμερα η Κύπρος και… έπεται συνέχεια!

Advertisement

Sponsored by exness

Το καλοκαίρι μας «δείχνει τα δόντια του»… Μέχρι και 39 βαθμούς ο υδράργυρος – Το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος – Δείτε τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 36 στα ανατολικά παράλια, στους 33 στα νότια και βόρεια παράλια και στους 31 βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια, τα ανατολικά και βόρεια παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται μικρή άνοδος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network