MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και ξαφνικά… ξανά χειμώνας στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μας «έπιασε» ξανά χειμώνας – Συννεφιές και βροχές

Advertisement

Κι εκεί που λέγαμε ότι επιτέλους ο καιρός ήταν όπως του… αρμόζει, δηλαδή ανοιξιάτικος, ξαφνικά, συννεφιές, άνεμοι και βροχές!

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία ασθενής χαμηλή πίεση και ασταθής αέρια μάζα θα επηρεάζουν την περιοχή, μέχρι και την Κυριακή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Λίγο πριν το μεσημέρι και για περίπου 15 λεπτά στη Λεμεσό «έπιασαν» δυνατές βροχές… χωρίς ευτυχώς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα, εκτός του ότι μας… πήγε για λίγο πίσω στο χειμώνα! Η Τροχαία συνιστά προσοχή στους οδηγούς λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος.

rainlim1

rainlim2

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network