MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και ξαφνικά… χειμώνας! Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Και ξαφνικά… «χειμώνας» καλοκαιριάτικα! Βροχές ακόμα και καταιγίδα προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία για Τετάρτη και Πέμπτη — Αναλυτικά οι προβλέψεις

Advertisement

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, σε ορισμένες ορεινές περιοχές, στο εσωτερικό και σε κάποιες περιοχές στα νοτιοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Το απόγευμα, παροδικά στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τις αυγινές κυρίως ώρες τοπικά είναι δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα καταστεί σταδιακά μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, σε ορισμένες περιοχές στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στο ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά και μικρή άνοδο την Παρασκευή. Το Σάββατο θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα με αυτά της Παρασκευής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal