MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και πάνω από 30 η θερμοκρασία… και σκόνη!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις για τον καιρό

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, και στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 24 στα δυτικά και βόρεια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση από το Σάββατο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network