MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και οι τέσσερις στο κελί για την απαγωγή και απαίτηση χρημάτων με απειλές

Advertisement

Sponsored by exness

4ήμερη κράτηση στους τέσσερις για την απαγωγή και απαίτηση χρημάτων με απειλές σε βάρος ενός προσώπου 

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον τεσσάρων προσώπων ηλικίας 36, 26, 25 και 20 ετών, τα οποία συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγής, απαίτησης χρημάτων με απειλές και κοινής επίθεσης.

Πρόκειται για δύο Ινδούς και δύο Πακιστανούς που φέρεται να εμπλέκονται στην  υπόθεση.

Η σύλληψη και των τεσσάρων έγινε μετά από καταγγελία στην Αστυνομία προσώπου από το Πακιστάν ότι τον Οκτώβριο του 2017 συμφώνησε με έναν ομοεθνή του να εφαρμόσει κάμερα ασφαλείας στην κατοικία του στην Λευκωσία.

Αφού αυτός δέχτηκε, του ανέφερε ότι ήθελε το ποσό των 1.300 ευρώ για αγορά εξοπλισμού και ο παραπονούμενος του έδωσε 300 ευρώ ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία ως προκαταβολή.

Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος μετέβη στο σπίτι του υπόπτου και του ζήτησε να του παραδώσει πίσω τον εξοπλισμό και ότι επρόκειτο να τοποθετήσει μόνος του τις κάμερες ασφαλείας.

Ακολούθησε η απαγωγή του παραπονούμενου και οι απειλές που δέχτηκε  αλλά και η καταγγελία του στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network