MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και η ΔΕΟΚ στην απεργία λιμενεργατών την Τετάρτη. Σύσσωμοι στο Προεδρικό

Advertisement

Sponsored by exness

Οι λιμενεργάτες μέλη της ΣΥΧΘΕΜ ΔΕΟΚ αποφάσισαν απεργιακά μέτρα στο λιμάνι Λεμεσού την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Advertisement

Σύμφωνα με τη ΔΕΟΚ, σε σημερινή τους συνέλευση οι  Λιμενεργάτες μέλη της ΣΥΧΘΕΜ ΔΕΟΚ, οι οποίοι  εργάζονται στο λιμάνι Λεμεσού εξέτασαν την μέχρι σήμερα πορεία των εργατικών θεμάτων που αφορούν την εργασία τους και αποφάσισαν όπως την ερχόμενη Τετάρτη, 16/1/19, θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία των λιμενεργατών στο λιμάνι Λεμεσού, οι οποίοι στη συνέχεια θα μεταβούν έξω από το προεδρικό μέγαρο και να απαιτήσουν μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους απεργούς όπως αρθεί η απόφαση για διορισμό Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΔΕΟΚ αναφέρεται ότι αποφασίστηκε να επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας υπόμνημα στο οποίο θα εξηγούν τις θέσεις τους και τους λόγους που διαφωνούν με την απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών για παραπομπή ενός καθαρά εργατικού θέματος για Διαιτησία.

Περαιτέρω η ΔΕΟΚ αναφέρει ότι εάν εντός των επόμενων ημερών δεν υπάρξουν ενδείξεις για συνέχιση του διαλόγου με βάση τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων προς ομαλοποίηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι λιμενεργάτες και σημειωτές του λιμανιού Λεμεσού θα κατέλθουν σε 24ώρη απεργία διαμαρτυρίας την ερχόμενη Δευτέρα 21/1/19.

Η ΔΕΟΚ εκφράζει συμπάθεια προς όσους επηρεάζονται από τα απεργιακά μέτρα των λιμενεργατών,  άλλα προσθέτει, δεν μένει άλλη διέξοδος  από αυτήν στην εργατική πλευρά για να υποστηρίξει τα δίκαια αιτήματα της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal