MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και φέτος Θεοφανεία στην κατεχόμενη Αμμοχώστο

Advertisement

Sponsored by exness

 Εορτασμός των Θεοφανείων, για δεύτερη χρονιά στην κατεχόμενη πόλη της Αμμοχώστου – Λεωφορεία από όλες τις πόλεις της ελεύθερης Κύπρου

Advertisement

Η Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου, ο Δήμος Αμμοχώστου και η Ομάδα Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος η Πόλη μας», ανακοινώνουν ότι στις 6 Ιανουαρίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα τελεστούν οι εορτασμοί των Θεοφανείων στην πόλη της Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας – Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «θα προηγηθεί η Θεία Λειτουργία και ο Μέγας Αγιασμός των Θεοφανείων στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Εξορινού στην εντός των τειχών πόλη της Αμμοχώστου από τις 7:30-10:30 το πρωί. Στη συνέχεια στις 11:30 το πρωί στην δική μας θάλασσα, στην Γλώσσα, θα γίνει η τελετή κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού και ο καθαγιασμός των υδάτων για να ξαναζωντανέψουν οι στιγμές που τόσο μας έλειψαν».

Προστίθεται ότι «για όσους πιστούς επιθυμούν να παρευρεθούν, η μεταφορά θα είναι δωρεάν».

Λεωφορεία θα αναχωρήσουν για τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου από τον Αγιο Γεώργιο Χαβούζας στις 06.30 το πρωί, για τη Λευκωσία από το χώρο Χειροτεχνίας στις 07.00, για την ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου επίσης στις 07.00 και για τη Λάρνακα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία στις 07.15 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνήσουν για να κρατήσουν  θέσεις στα λεωφορεία στην κυρία Χρύσω Χατζηδημητρίου στο τηλέφωνο 99587110.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network