MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και επίσημα από σήμερα αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Και επίσημα αλλαγή σκυτάλης στη ηγεσία της Αστυνομίας – Από σήμερα νέος Αρχηγός ο Κύπρος Μιχαηλίδης – Τελετή διαβεβαίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο

Advertisement

Διεξάγεται στις 8 και μισή το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο η τελετή διαβεβαίωσης του νέου αρχηγού Αστυνομίας Κύπρου Μιχαηλίδη, ο οποίος διαδέχεται τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου ο οποίος παύθηκε την περασμένη βδομάδα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Μιχαηλίδης με μακροχρόνια υπηρεσία στο σώμα από το 1977 διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Αστυνομική Διοίκηση και άρτια γνώση του έργου και των δεδομένων της Αστυνομίας.

Στη μακρά υπηρεσία του μεταξύ άλλων έχει υπηρετήσει για επταετία ως Αστυνομικός Διευθυντής Λευκωσίας και μετέπειτα μέχρι το διορισμό του στη θέση του Υπαρχηγού ως Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διόρισε στη θέση του Υπαρχηγού της Αστυνομίας τον Στέλιο Παπαθεοδώρου έως τώρα Βοηθό Αρχηγό Επιχειρήσεων, ο οποίος είναι πτυχιούχος Νομικής, με μεταπτυχιακό τίτλο στη δημόσια διοίκηση, ενώ είναι απόφοιτος και της ακαδημίας του FBI.

Ο κ. Παπαθεοδώρου με υπηρεσία στο σώμα από το 1990, έχει ευρεία πείρα και γνώση της Αστυνομίας, έχοντας μεταξύ άλλων διατελέσει διευθυντής στη διεύθυνση Ευρωπαϊκής Ενωσης και Διεθνούς συνεργασίας .

Η τελετή διαβεβαίωσης θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 8:30 το πρωί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima