MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Και δεκαπλάσια δύναμη να υπήρχε, τα ίδια θα γίνονταν». Τι λέει ο Πρόεδρος της ΚΟΚ για τα επεισόδια

Advertisement

Sponsored by exness

«Και δεκαπλάσια δύναμη να υπήρχε, τα ίδια θα γίνονταν» –  Τι λέει ο Πρόεδρος της ΚΟΚ για τα επεισόδια

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού Κυπέλλου Καλαθόσφαιρας μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης.

Advertisement

Τραυματισμένοι Αστυνομικοί, ρίψεις μολότοφ, πετροβολισμοί, καμένα υποστατικά, σπασμένα περιπολικά και μεγάλες και σοβαρές ζημιές εντός και εκτός του Σταδίου αμαύρωσαν την διοργάνωση που οι αρμόδιοι προόριζαν για γιορτή του μπάσκετ.

Τα όσα έγιναν σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟΚ Ανδρέας Μουζουρίδης.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα protathlima.com, ανέφερε πως «δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν να γίνεται γιορτή, προτιμούν να γράφουν μαύρες σελίδες γιατί έχουν μάθει να ζουν στο σκοτάδι. Πήγαμε στο γήπεδο για να δούμε θέαμα, αλλά δεν μας άφησαν κάποιοι που είχαν άλλους σκοπούς. Δεν είναι θέμα αθλητικό, κανενός αθλήματος, είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, άκρως ανησυχητικό που πρέπει να το αντιμετωπίσει η πολιτεία με ένα γενικότερο πλάνο», ήταν το αρχικό σχόλιο του προέδρου της ΚΟΚ.

«Όλοι οφείλουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους» πρόσθεσε. «Τα σωματεία σε συνεργασία με τα οργανωμένα τους σύνολα να βρουν το μηχανισμό να αποβάλουν τα ταραχοποιά στοιχεία από τις τάξεις τους, καθώς όσο τους ανέχονται θα προσβάλλουν την ιστορία των συλλόγων τους. Η πολιτεία οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά με το ανησυχητικό αυτό φαινόμενο και να ακούσει τις απόψεις όλων των εμπλεκομένων για να αντιμετωπιστεί δραστικά και στη ρίζα του το πρόβλημα».

Όσον αφορά τη διεξαγωγή των αγώνων, ο κ. Μουζουρίδης ανέφερε ότι αρχικά η σκέψη ήταν να γίνουν οι αγώνες τη Δευτέρα, αλλά ήταν αδύνατον καθώς δεν μπορεί να είναι έτοιμο το γήπεδο, «άρα πάμε για Τρίτη που έχουμε εξασφαλισμένο το γήπεδο. Ο τελικός κατά πάσα πιθανότητα πάει για Κυριακή. Όλα αυτά βέβαια είναι υπό την προϋπόθεση ότι θα εγκριθεί από την αστυνομία».

Καταλήγοντας τόνισε πως πρέπει όλοι να σταματήσουν να ρίχνουν την ευθύνη στην αστυνομία, σαν την εύκολη λύση. «Και δεκαπλάσια δύναμη να υπήρχε, τα ίδια θα γίνονταν»

«Να εκφράσουμε τη συμπάθεια μας και τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στα μέλη της αστυνομικής δύναμης  που τραυματίστηκαν» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network