MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και άλλες μαρτυρίες για τα ροτβάιλερ. Δάγκωσαν στο χέρι εργαζόμενο της περιοχής

Advertisement

Sponsored by exness

Πριν μία εβδομάδα κινήθηκε προς το μέρος άλλου προσώπου – Βγήκε σε σκαλωσιά λόγω φόβου

Advertisement

Για αύριο Παρασκευή, στις 12:00, επιφύλαξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την απόφαση του για την ανανέωση ή μη του διατάγματος προσωποκράτησης του 27χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων Rottweiler, σε σχέση με την υπόθεση του θανάσιμου τραυματισμού της 46χρονης από την Βουλγαρία Petrana Milchova Nikolova.

Διέταξε επίσης ο 27χρονος να παραμείνει μέχρι τότε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία αιτήθηκε την ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του για άλλες έξι ημέρες, ενώ ο πατέρας του 27χρονου ηλικίας 54 ετών απολύθηκε εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων μετά και τις οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας χωρίς να κατηγορηθεί.

Στην σημερινή διαδικασία ανανέωσης προσωποκράτησης του 27χρονου ο εξεταστής της υπόθεσης υπαστυνόμος Σάββας Σάββα ανέφερε πως λήφθηκε γραπτή μαρτυρία από πρόσωπο το οποίο βρισκόταν στον ενιαίο χώρο του μηχανουργείου που διατηρεί ο 27χρονος. Σύμφωνα με αυτή, μια εβδομάδα πριν τον εντοπισμό της θανούσας και ενώ ο ίδιος εργαζόταν στον χώρο ένας από τους σκύλους του υπόπτου ήταν ελεύθερος και κινήθηκε προς το μέρος του με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να βγει πάνω σε μια σκαλωσιά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο 27χρονος είχε δεμένο στην είσοδο του γκαράζ το σκύλο και ήταν επιθετικός και για αυτό δεν περνούσε από εκεί.

Επίσης προέκυψε γραπτή μαρτυρία από πρόσωπο που εργάζεται στην πιο πάνω περιοχή σύμφωνα με την  οποία πριν από ένα χρόνο περίπου και ενώ βρισκόταν στο μηχανουργείο του υπόπτου, ένας σκύλος του υπόπτου τον δάγκωσε στο χέρι με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα να πάει στον γιατρό.

Πρόσθεσε ότι ο ύποπτος είχε δεμένους στην είσοδο του μηχανουργείου του δύο σκύλους μαύρου χρώματος και ότι κάποτε τους άφηνε ελεύθερους να περιφέρονται σε ολόκληρο το ενιαίο τεμάχιο. Ο κ. Σάββα είπε πως στις 7 Μαρτίου 2018 έγινε αίτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου για άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου η οποία και εγκρίθηκε και τα διατάγματα επιδόθηκαν στις σχετικές εταιρείες.

Επιπρόσθετα είπε πως οι εξετάσεις της Αστυνομίας βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και πως από την ημερομηνία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του 27χρονου στις 2 Μαρτίου 2018 έχουν ληφθεί 32 καταθέσεις και έχουν γίνει τέσσερις έρευνες σε διάφορα τεμάχια του υπόπτου ή συγγενικών του προσώπων. Πρόσθεσε ότι έχει γίνει ακόμα μια έρευνα σε κατοικία για εντοπισμό του δίκαννου κυνηγετικού όπλου που αναζητείται ενώ μεσολάβησε και Σαββατοκύριακο.

Ακόμη συνέχισε, αναζητούνται οι δύο σκύλοι που σύμφωνα με την πληροφορία έχουν θανατωθεί από τον ύποπτο και τον πατέρα του καθώς και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν για την θανάτωση των σκυλιών. Επίσης αναμένονται ακόμη τα αποτελέσματα των υπόλοιπων επιστημονικών εξετάσεων.

Σημειώνεται πως η 46χρονη εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από το σημείο όπου διέμενε σε ενοικιαζόμενο υποστατικό με τον σύντροφο της στις 22 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network