MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και 5ο παιδάκι με kawasaki στο Μακάρειο. Αρνητικό στον κορωνοϊό

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο περιστατικό με kawasaki στο Μακάρειο – Παιδάκι Ελληνοκυπρίων ηλικίας 3 ετών – Έλαβε άμεσα θεραπεία αναφέρει ο Διευθυντής του Παιδιατρικού Τμήματος Δρ Αβραάμ Ηλίας στη Cyprus Times

Και πέμπτο περιστατικό με τη νόσο kawasaki στο Μακάρειο Νοσοκομείο τους τελευταίους τρεις μήνες.

Advertisement

Πρόκειται όπως πληροφορείται η Cyprus Times για παιδί ηλικίας 3 ετών ο οποίο νοσηλεύεται στο Μακάρειο από την περασμένη Πέμπτη.

Το παιδί σύμφωνα με τον Διευθυντή του Παιδιατρικού Τμήματος Δρ. Αβραάμ Ηλία είναι αρνητικό στον κορωνοϊό, ενώ νοσηλεύεται εδώ και μια βδομάδα στο νοσηλευτήριο.

Το παιδάκι σύμφωνα με τον Δρ. Ηλία, παρουσίασε υψηλούς πυρετούς ενώ όπως μας ανέφερε είναι άγνωστο από που μπορεί να νόσησε καθώς δεν είχε πάει σε παιδικό σταθμό και ήταν ελάχιστες οι επαφές του.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Παιδιατρικού Τμήματος του χορηγήθηκε θεραπεία στην οποία ανταποκρίθηκε και η γενική κατάσταση του παιδιού αυτή την στιγμή είναι πολύ καλύτερη. Το μόνο που αναμένεται είναι να εξεταστεί και καρδιολογικά σημείωσε.

Πάντως να αναφέρουμε πως είναι το πέμπτο περιστατικό με σύνδρομο kawasaki τους τελευταίους τρεις μήνες στο Μακάρειο, γεγονός που προβληματίζει τους γιατρούς. Μάλιστα από τα πέντε περιστατικά με kawasaki, μόνο το ένα περιστατικό ήταν θετικό στο COVID 19.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network