MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και 4ος ποινικός ανακριτής στην έρευνα για ελλείποντα πρόσωπα

Advertisement

Sponsored by exness

Στον διορισμό και τέταρτου ποινικού ανακριτή για τη διερεύνηση του χειρισμού για ελλείποντα πρόσωπα με φόντο την υπόθεση Μεταξά, λόγω του ογκωδέστατου υλικού και των καταθέσεων που έχουν προκύψει προχώρησε πριν από 10 ημέρες η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Advertisement

Μιλώντας στη Cyprus Times o Προέδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας κ. Ανδρέας Πασχαλίδης, ανέφερε ότι έχει προστεθεί στην ανακριτική ομάδα, η δικηγόρος Ευανθία Χαραλάμπους.

Όπως μας αναφέρει ο κ. Πασχαλίδης μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει πέραν των 120 γραπτών καταθέσεων μετά από ενδελεχή μελέτη δεκάδων καταθέσεων.

Ο κ. Πασχαλίδης σημείωσε επίσης πως η ανακριτική ομάδα διάβασε τις 800 καταθέσεις που έχει λάβει το ΤΑΕ Λευκωσίας και από αυτές επέλεξαν γύρω στις 120, για περαιτέρω διερεύνηση και λήψη καταθέσεων, ως τις σημαντικότερες σε σχέση με τη διερεύνηση.

«Οι ανακριτές δουλεύουν πυρετωδώς για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα. Η παράταση που έχουμε δώσει είναι μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου».

Σύμφωνα με τον κ.Πασχαλίδη «οι υποθέσεις για τις έξι ελλείπουσες είναι εκεί, όμως αν διαφανεί ότι εκκρεμούν και άλλες υποθέσεις θα τις πούμε και όπου προκύψουν ευθύνες, θα αποδοθούν».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network