MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Και 2ος στην Αστυνομία για τη σημερινή διαμαρτυρία στη Λεμεσό. Έγραψε «Όλη η πόλη θα καεί» στο Facebook

Advertisement

Sponsored by exness

Και δεύτερο πρόσωπο για ανάκριση στη Λεμεσό επειδή φαίνεται να υποκινούσε πολίτες να διαπράξουν αδικήματα στα πλαίσια διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται σήμερα στη Λεμεσό – Έγραψε «Όλη η πόλη θα καεί» – Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος

Τα μάτια τους ανοικτά έχουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, για την διαμαρτυρία που αναμένεται να λάβει χώρα το απόγευμα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία Διοικητηρίου επί της οδού Ανεξαρτησίας.

Advertisement

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού κλήθηκε χθες και δεύτερο πρόσωπο για ανάκριση, στα πλαίσια διερεύνησης πληροφοριών για πρόσωπα τα οποία μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης υποκινούσαν άλλους για διάπραξη αδικημάτων.

Πρόκειται για 26χρονο Ελληνοκύπριο, ο οποίος φέρεται να ανάρτησε στο Facebook σχόλια μέσω των οποίων υποκινούσε άλλα πρόσωπα να διαπράξουν αδικήματα. Συγκεκριμένα όπως πληροφορούμαστε ανάρτησε «Όλη η πόλη θα καεί».

Ανακρινόμενος ο 26χρονος αρνήθηκε τη διάπραξη του αδικήματος προβάλλοντας κάποιους ισχυρισμούς. Κατηγορήθηκε γραπτώς για το αδίκημα της υποκίνησης άλλων προσώπων προς διάπραξη κακουργήματος και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network