MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καφές σε… αναμονή τώρα και στην Κύπρο (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Έφτασε και στην Κύπρο η όμορφη πρωτοβουλία «Καφές σε αναμονή» – Συμμετέχουν ήδη τρεις καφετέριες – Δείτε πως λειτουργεί 

Advertisement

Επεκτείνεται και στην Κύπρο το Κίνημα του «καφέ σε αναμονή». Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την Ιταλία και επεκτάθηκε στην Ελλάδα, τώρα βρίσκει έδαφος και στην Κύπρο. Αρκετές καφετέριες της Λευκωσίας συμμετέχουν στο πρόγραμμα και δίνουν ευχαρίστηση σε ανθρώπους που δεν θα μπορούσαν να βγουν για ένα καφέ.

Πως λειτουργεί

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να παρέχει ένα φλιτζάνι καφέ σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τον αγοράσουν. Συγκεκριμένα πελάτες που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προπληρώνουν τον καφέ ή κάποιο άλλο προϊόν και ένας άπορος που θα επισκεφθεί αργότερα την καφετέρια θα απολαύσει τον καφέ του δωρεάν.

Για το αν η καφετέρια συμμετέχει στην όμορφη πρωτοβουλία ή αν έχει διαθέσιμα προπληρωμένα ροφήματα για απόρους γίνεται ενημέρωση μέσω πινακίδων που υπάρχουν στην είσοδο της καφετέριας.

Μέχρι στιγμής στην Κύπρο η πρωτοβουλία λειτουργεί σε τέσσερις καφετέριες, όλες στη Λευκωσία, ενώ μπορεί να επεκταθεί και σε καταστήματα που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και προϊόντων πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα οι καφετέριες που συμμετέχουν στην Κύπρο είναι το Καφέ Μπαρ Ρεμπελιό στην οδό Γρίβα Διγενή στο Δάλι, η καφετέρια Stasikratous 30, στην οδό Στασικράτους, το Love fresco στην οδό Στασίνου στην Ακρόπολη και το Coffeeat Πέρα Χωρίου-Νήσου.

Όσοι επιχειρηματίες ή πολίτες θέλουν να συμμετέχουν στην εκστρατεία μπορούν να ενημερωθούν μέσω της σχετικής σελίδας «Σε αναμονή» στο Facebook. Σημειώνεται πως στην Ελλάδα συμμετέχουν επίσημα στο πρόγραμμα πάνω από 500 επιχειρήσεις. 

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν οι υπεύθυνοι της πρωτοβουλίας

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network