MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καδής: Προσπάθεια για συνολική αναβάθμιση της Παιδείας

Advertisement

Sponsored by exness

Η Κυβέρνηση αναπτύσσει αυτήν την περίοδο μια συγκροτημένη προσπάθεια για συνολική μεταρρύθμιση και αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος, είπε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Καδής.

Advertisement

Μιλώντας στην τελετή εγκαινίων του Γ’ Δημόσιου Νηπιαγωγείου Καϊμακλίου, ο Υπουργός είπε ότι «η μεταρρυθμιστική μας πολιτική στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση των δομών του ίδιου του Υπουργείου, του ανθρώπινου εκπαιδευτικού δυναμικού καθώς και της δομής, του περιεχομένου και της αποτελεσματικότητας της εκπαίδευσης».

«Δε ξεχνάμε όμως την υλικοτεχνική υποδομή και τις κτηριακές εγκαταστάσεις των σχολικών μας μονάδων. Μέσα σε μια περίοδο, κατά την οποία βιώνουμε ακόμα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, με περηφάνια εγκαινιάζουμε σχολεία που αποτελούν στολίδια για το εκπαιδευτικό μας σύστημα, ανακαινίζουμε και εκσυγχρονίζουμε άλλες σχολικές υποδομές» ανέφερε ο Υπουργός.

Όπως είπε, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η ίδρυση του νηπιαγωγείου αποτέλεσε αίτημα όσων διαμένουν στη γύρω περιοχή, γιατί τα πλησιέστερα σχολεία της περιφέρειας αδυνατούν να απορροφήσουν τον αυξανόμενο αριθμό των παιδιών.

Το νηπιαγωγείο λειτούργησε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2014.

Για το σκοπό αυτό, αξιοποιήθηκαν υφιστάμενες αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου, οι οποίες τροποποιήθηκαν και παράλληλα κτίστηκαν καινούργιες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΙΓΗ ΑΠΟ ΚΟΠ

ShootandGoal