MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήθελαν να «χτυπήσουν» υπό προστασία μάρτυρα. Η πληροφορία για RPG σήμανε συναγερμό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό οι αρχές ασφαλείας μετά την πληροφορία ότι κάποιοι θέλουν να «βγάλουν από τη μέση» υπό προστασία μάρτυρα κατηγορίας σε μεγάλη υπόθεση – Δρακόντεια μέτρα – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και η πληροφορία για RPG

Φωτογραφία Αρχείου

Η πληροφορία που έφτασε ότι άγνωστοι έθεσαν στο «στόχαστρο» υπό προστασία μάρτυρα κατηγορίας έθεσε τα τελευταία 24ωρα σε κόκκινο συναγερμό τις αρχές ασφαλείας που έστησαν «δίχτυ» προστασίας γύρω από τον αστυνομικό σταθμό που κρατείται.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, η πληροφορία ανέφερε ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν από τη μέση το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είναι μάρτυρας κατηγορίας σε μεγάλη υπόθεση και μάλιστα όπως πληροφορείται η Cyprus Times μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με δύο άτομα, θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή, όπου βρίσκεται ο αστυνομικός σταθμός στον οποίο κρατείται.

Σύμφωνα με την πληροφορία που έφτασε ενώπιον των αρχών και όπως μαθαίνουμε αξιολογήθηκε ως σοβαρή, τα πρόσωπα αυτά σκόπευαν να «χτυπήσουν» ακόμα και με RPG.

Μετά και την εξέλιξη αυτή έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα, τόσο στον αστυνομικό σταθμό που κρατείται ο μάρτυρας όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network