MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ήταν στην ταράτσα έχασε την ισορροπία κι έπεσε η νεαρή»

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πτώση από ύψος και συγκεκριμένα από την ταράτσα πολυκατοικίας οφείλεται όπως όλα δείχνουν ο θάνατος της 32χρονης από τη Ρουμανία – Εντοπίστηκε το πρωί νεκρή στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας που διέμενε με τον αδελφό της – Την εντόπισε αλλοδαπός – Της άρεσε να βγαίνει στην ταράτσα για να χαλαρώνει είπαν μάρτυρες στην αστυνομία – Θλίψη για το θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου – Η νεκροτομή θα καταδείξει τα ακιρβή αίτια θανάτου της

Advertisement

«Από τις προκαταρτικές εξετάσεις που έχουμε κάνει φαίνεται ότι η κοπέλα βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος» είπε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, μιλώντας από τη σκηνή όπου εντοπίστηκε νεκρή νωρίς το πρωί 32χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διέμενε με τον αδελφό της από αλλοδαπό, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Πρόκειται για την 32χρονη Daskalu Andreea από τη Ρουμανία.

Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της αστυνομικής δύναμης τέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση. Η σκηνή αποκλείστηκε και ξεκίνησαν επιτόπιες εξετάσεις.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times υπήρχαν μαρτυρίες ενώπιον των αρχών ότι η νεαρή συνήθιζε να βγαίνει στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να χαλαρώνει. Γεγονός που έστρεψε από την αρχή τις έρευνες της Αστυνομίας στο ενδεχόμενο της πτώσης.  Η άτυχη γυναίκα, εργαζόταν σε εστιατόριο της πόλης και διέμενε με τον αδελφό της σε διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της πολυκατοικίας.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο τις δηλώσεις του Υπεύθυνου του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη από τη σκηνή – ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους. Η νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της άτυχης νεαρής, θα καταδείξει πέραν πάσης αμφιβολίας τα ακριβή αίτια θανάτου της.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal