MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης ο 35χρονος…Νεκρός για 10 ώρες

Advertisement

Sponsored by exness

Τραγική η κατάληξη του 35χρονου στην Παλλουριώτισσα, χρόνιου χρήστη ναρκωτικών – Ήταν νεκρός για περίπου 10 ώρες- Δίπλα του εντοπίστηκαν χάπια – Τον έψαχναν οι γονείς του και τον εντόπισαν στο διαμέρισμα – τρώγλη όπου διέμενε — Ήταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης εδώ και ένα χρόνο και τον βοηθούσαν οι γείτονες…

Advertisement

Ένα απίστευτο γολγοθά ζούσε ο άτυχος 35χρονος που εντοπίστηκε το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμα του στην Παλουριώτισσα αφού δεν κατάφερε να βγει νικητής από την μάχη με τον λευκό θάνατο. Τον άτυχο 35χρονο έψαχναν οι γονείς του μέχρι που εντοπίστηκε να κείτεται νεκρός στο έδαφος του διαμερίσματος του.

Το θύμα ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών και είχε απασχολήσει τις αρχές επανειλημμένα. Τις τελευταίες μέρες οι γείτονες τον έβλεπαν σωριασμένο στο έδαφος και προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, αφού ζητούσε από αυτούς φαγητό και νερό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times ο 35χρονος διέμενε σε ένα διαμέρισμα τρώγλη μόνος του και έδινε καθημερινή μάχη για την επιβίωση του.

Όπως μετέδωσε η Cyprus Times από την πρώτη στιγμή ο 35χρονος ήταν χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ωστόσο όπως μας ανέφεραν έγκυρες πηγές , εδώ και περίπου ένα χρόνο ήταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή από ψυχιατρείο.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή δίπλα του εντοπίστηκαν χάπια τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις από την εξέταση της ιατροδικαστή Αγγελικής Παπέττα ο άτυχος 35χρονος φαίνεται να ήταν νεκρός δέκα με δώδεκα ώρες πριν τον εντοπισμό του, λιγότερες όμως από είκοσι. Ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαφανούν αύριο το πρωί με τη νενομισμένη νεκροψία που θα διενεργηθεί από την Αγγελική Παπέττα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network