MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ίσως να ήταν νεκρός μέχρι κι ένα μήνα πριν εντοπιστεί ο άστεγος στη Λεμεσό…

Advertisement

Sponsored by exness

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί -εκτός απροόπτου- η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άντρα που βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης σε εγκαταλειμμένη οικία πλησίον της Πλατείας Ηρώων στη Λεμεσό.

Μέχρι στιγμής, η διενέργεια νεκροτομής που αναμένεται να καταδείξει τα αίτια θανάτου του άτυχου άντρα δεν κατέστη δυνατή εξαιτίας του γεγονός ότι η σορός του ήταν σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και θα έπρεπε να γίνουν πρώτα συγκεκριμένες ενέργειες από πλευράς Υγειονομικών Υπηρεσιών, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος για οποιονδήποτε ερχόταν σε επαφή με τη σορό.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο άντρας -που εικάζεται ότι είναι 57χρονος από τη Ρουμανία- κειτόταν νεκρός στο συγκεκριμένο εγκαταλειμμένο σπίτι στο οποίο είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα, για αρκετές μέρες. Δεν αποκλείεται να ήταν νεκρός εδώ και 20 με 30 μέρες αναφέρουν πηγές, αν και αυτό είναι κάτι που θα καταδείξει η νενομισμένη νεκροτομή.

Κατά τη νεκροτομή που θα διενεργήσει η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα θα ληφθούν και δείγματα τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, οι οποίες θα δώσουν απάντηση πέραν κάθε αμφιβολίας και για την ταυτότητα του νεκρού, αφού η κατάσταση στην οποία βρέθηκε δεν επιτρέπει στους οικείους του να τον αναγνωρίσουν.

 

Πως εντοπίστηκε…

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από την εγκαταλειμμένη οικία, οδήγησε στον εντοπισμό νεκρού άντρα. Γύρω στις 7 χθες βράδυ αλλοδαπός άντρας που διαμένει κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε ο νεκρός, μετέβη σε περίπτερο που βρίσκεται στην περιοχή και ανέφερε ότι παρατήρησε την έντονη δυσοσμία. Ακολούθως ενημερώθηκε σχετικά η Αστυνομία.

Μέλη της Αστυνομίας Λεμεσού μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για νεκρό άντρα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network