MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ισχυροί άνεμοι, βροχές και παγετός στα ορεινά απόψε… Οι προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Advertisement

Sponsored by exness

Ισχυροί άνεμοι και παγετός στα ορεινά απόψε – Πέφτει στους 3 η θερμοκρασία στο Τρόοδος – Ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή – Οι προβλέψεις μέχρι την Τετάρτη

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά ως νοτιοδυτικοί, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, αλλά αργότερα και σε άλλες περιοχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά σε καταιγίδα µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα βόρεια παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νότιοι ασθενείς, 3 µποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεµοι δυνατό να πνέουν µεταβλητοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές στις περισσότερες περιοχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναµένεται χιονόνερο ή χιόνι.

Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος, ωστόσο από αργά το απόγευµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή άνοδο, ενώ τη Τετάρτη θα σηµειώσει πτώση. Την Πέµπτη δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή και θα κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network