MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ισχυροί άνεμοι και σκόνη στην ατμόσφαιρα. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Τετάρτη

Advertisement

Sponsored by exness

Η πρόγνωση του καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία – Ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή – Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη μέχρι αύριο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά στα νοτιοδυτικά, μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νοτιοδυτικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες, πιθανό να σχηματίστεί τοπικά αραιή ομίχλη ή και ομίχλη, κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι και την Τετάρτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal