MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήρθε το καλοκαίρι! «Χτυπά» 30αρι σήμερα ο υδράργυρος

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή – Στους 31 βαθμούς η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Νέα άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Advertisement

Σήµερα αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν, από το µεσηµέρι και µετά, κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα δυτικά και νότια παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά σταδιακά θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Το απόγευµα, όµως, θα καταστεί µέχρι ταραγµένη στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά και νότια θα καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και στα δυτικά παράλια, γύρω στους 16 στα υπόλοιπα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέµπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, την Τετάρτη και την Πέµπτη, αλλά την Παρασκευή θα σηµειώσει άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network