MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήρθε από τα κατεχόμενα με αφορολόγητα τσιγάρα και… αποκαλύφθηκαν κι άλλα!

Advertisement

Sponsored by exness

Επιχείρησε να μεταφέρει αφορολόγητα τσιγάρα και καπνό από τα κατεχόμενα – Συνελήφθη 46χρονος – Τον «πρόδωσε» το… μη εγγεγραμμένο όχημα του – Η έρευνα στην οικία του έφερε κι άλλα στην επιφάνεια – Εναντίον του εκκρεμούσαν εντάλματα προστίμων σχεδόν 3 χιλιάδων ευρώ

Advertisement

Με μόλις έναν 24ωρο διαφορά «πιάστηκε» και δεύτερο πρόσωπο το οποίο επιχείρησε να μεταφέρει τσιγάρα και καπνό τσιγάρου από τα κατεχόμενα. 

Συγκεκριμένα γύρω στη 1.50μ.μ. σήμερα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λακατάμειας, μη εγγεγραμμένο όχημα, το οποίο οδηγείτο από 46χρονο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε στο εν λόγω όχημα, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών καλά κρυμμένες και καμουφλαρισμένες 6 κούτες, οι οποίες περιείχαν από 10 πακέτα τσιγάρων και 25 πακέτα καπνού. Ακολούθως, ο 46χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατόπιν γραπτής του συγκατάθεσης, εντοπίστηκαν 4 κούτες καπνού και 8 κούτες που περιείχαν από 10 πακέτα τσιγάρων.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη του Τμήματος Τελωνείων στα οποία παραδόθηκε ο 46χρονος, το όχημά του και όλα τα ανευρεθέντα για τα περαιτέρω.

Από περαιτέρω έλεγχο που έγινε, προέκυψε ότι εναντίον του 46χρονου εκκρεμούν εντάλματα προστίμου, συνολικού ύψους €2,903.

Το Τελωνείο Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network