MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ιωνάς: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τρομοκρατία

Advertisement

Sponsored by exness

Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα ασφαλείας για τρομοκρατία, δήλωσε ο Υπ. Δικαιοσύνης – Επισκέφτηκε το Αεροδρόμιο Πάφου – Αξιολογούνται όλες οι πληροφορίες και ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για πιθανή απειλή

Advertisement

Η αστυνομία τακτικά αξιολογεί τα μέτρα ασφάλειας ακόμη και μετά από περιστατικά που αποτρέπονται , δήλωσε από την Πάφο ο υπουργός δικαιοσύνης και δημοσίας τάξεως Ιωνάς Νικολάου.

ionpaf1 Ο κ. Νικολάου σε δηλώσεις στο αεροδρόμιο Πάφου όπου παρεστει σε   εκδήλωση με αφορμή την πειραματική λειτουργία διακρατικών περιπτέρων  με σκοπό τη γρήγορη εξυπηρέτηση των επιβατών, σημείωσε ότι οι αρχές αξιολογούν τον τρόπο ενεργείας  τρομοκρατικών επιθέσεων και  λαμβάνονται αντίστοιχα μέτρα αποτροπής τους.   Και η επίθεση στο Μάντσεστερ, συνέχισε, θα αξιολογηθεί, διαβεβαιώνοντας ότι η αστυνομία λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την αύξηση του επιπέδου ασφάλειας στον τόπο και ειδικότερα σε κρίσιμες υποδομές.

ionpaf2

Ο Υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξεως εξέφρασε την θλίψη του για το νέο τρομοκρατικό κτύπημα στο Μάντσεστερ τονίζοντας ότι οι σκέψεις και οι ευχές όλων συνοδεύουν τα θύματα και τους συγγενείς τους.

ionpaf3

Ο Ιωνάς Νικολάου διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη   πληροφορία ότι υπάρχει σοβαρή απειλή στην Κύπρο αλλά η κυβέρνηση και η αστυνομία συμπεριφερόμενες υπεύθυνα και σωστά λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα. Όσο κρίνονται αναγκαία, κατέληξε, αυτά τα μέτρα θα συνεχίσουν να λαμβάνονται.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network