MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ημερολογιακά έρχεται η άνοιξη αλλά… ο καιρός έχει άλλα σχέδια!

Advertisement

Sponsored by exness

Τι κι αν ημερολογιακά φθάσαμε στο τέλος του χειμώνα, ο καιρός ξέρει ότι στην Κύπρο έχουμε ακόμη ανάγκη από βροχές – Κοντά στους 20 βαθμούς και πάλι ο υδράργυρος για αύριο – Τα αλλάζει όμως από την Τετάρτη – Έρχονται βροχές, ίσως και καταιγίδες αλλά… και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος, από νεφώσεις της μέσης και ανώτερης ατμόσφαιρας. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, κυρίως από νεφώσεις της μέσης και ανώτερης ατμόσφαιρας και τοπικά ενδέχεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Χειμωνιάτικο τριήμερο…

Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν τοπικά, ελαφρές βροχές. Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά από το απόγευμα και μετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες. Την Παρασκευή, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network