MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ήλιος για λίγο και μετά… πάλι καταιγίδες!

Advertisement

Sponsored by exness

Θα θυμίζει κάτι από «σκωτσέζικο ντους» σήμερα ο καιρός! Μία ήλιο, μία συννεφιά – Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και από αύριο μέχρι καταιγίδες και χιονόνερο – Χιόνια και πάλι την Παρασκευή

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ένα νέο βαρομετρικό χαμηλό που σταδιακά οργανώνεται θα επηρεάσει την Κύπρο, από την Πέμπτη.

Σήμερα ο καιρός αρχικά θα είναι σε αρκετές περιοχές μερικώς συννεφιασμένος, αλλά αργότερα διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ενώ το απόγευμα θα καταστούν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά το απόγευμα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται σε αρκετές περιοχές ψηλές νεφώσεις, ενώ προς τις αυγινές κυρίως ώρες δεν αποκλείεται τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά αργότερα στα βόρεια και τοπικά στα δυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 15 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 17 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Καταιγίδες και χιόνια το επόμενο διήμερο 

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, αρχικά από ψηλές και αργότερα και από μέσες νεφώσεις, ενώ από αργά το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να πέσει χιονόνερο.

Αρχικά την Παρασκευή θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα πέσει χιόνι. Ωστόσο, κυρίως από το μεσημέρι και μετά αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, όμως δυνατό κατά διαστήματα να παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και περαιτέρω πτώση την Παρασκευή, για να παραμείνει το Σάββατο περίπου στα επίπεδα της Παρασκευής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network