MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ηλιόλουστη Κυριακή για βόλτα! Έρχεται μικρή ανάσα δροσιάς

Advertisement

Sponsored by exness

Στα… ύψη και σήμερα ο υδράργυρος – Μέχρι και τους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Επέστρεψε η σκόνη – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Σήμερα θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα νοτιοδυτικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό και γύρω στους 30 βαθμούς στα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά γενικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και αρχικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Την Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη και τη Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network