MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ικανοποίηση ΠΑΣΙΚΑ για νυκτερινά κέντρα. «Μονόδρομος η επέκταση άρσης συγκεκριμένων περιορισμών και για την υπόλοιπη βιομηχανία»

Advertisement

Sponsored by exness

Ο ΠΑΣΙΚΑ χαιρετίζει την επαναλειτουργία νυκτερινών και μουσικοχορευτικών κέντρων αναψυχής – Mονόδρομος η επέκταση άρσης συγκεκριμένων περιορισμών και για την υπόλοιπη βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής χωρίς διακρίσεις το συντομότερο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΙΚΑ χαιρετίζει την επαναλειτουργία των νυκτερινών και μουσικοχορευτικών Κέντρων Αναψυχής καθώς και των δισκοθηκών.

Advertisement

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή την επαναλειτουργία των συγκεκριμένων Κέντρων Αναψυχής, ο ΠΑΣΙΚΑ αναφέρει ότι «δεν σταμάτησε ούτε στιγμή καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας να καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες, για την επαναλειτουργία των χώρων αυτών, και μάλιστα με όρους τέτοιους, που δεν θα καθιστούσαν τη λειτουργία τους δύσκολη και μη βιώσιμη».

Όπως αναφέρει, «οι εισηγήσεις του ΠΑΣΙΚΑ για τη διαμόρφωση του πρωτοκόλλου ήταν στο πνεύμα της μετριοπάθειας και του πνεύματος συνεργασίας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα που έχουμε σήμερα ενώπιον μας», σημειώνοντας ωστόσο, πως «δεν μπορεί να παραβλέψει και τις ανάγκες των υπολοίπων μελών του, που δραστηριοποιούνται στους υπόλοιπους κλάδους».

«Γι’ αυτό τον λόγο ο ΠΑΣΙΚΑ απέστειλε συγκεκριμένο υπόμνημα στο αρμόδιο Υπουργείο Υγείας, που αφορά και στην υπόλοιπη βιομηχανία, θέτοντας ενώπιον του την υποχρέωση του για άρση συγκεκριμένων περιορισμών, όπως ο χορός πλησίον του τραπεζιού μιας παρέας, καθώς και τη δυνατότητα να μπορεί κάποιος να είναι όρθιος», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον ΠΑΣΙΚΑ «αυτό που συμβαίνει σήμερα σε διάφορες δραστηριότητες, όπως δεξιώσεις, εκδηλώσεις και ιδιωτικά πάρτι σε οικίες και βίλες, καθώς και πάρτι σε σκάφη αναψυχής και μίνι κρουαζιέρων, όλα αυτά καθιστούν μονόδρομο για το αρμόδιο Υπουργείο και την επέκταση της άρσης συγκεκριμένων περιορισμών και για την υπόλοιπη βιομηχανία των Κέντρων Αναψυχής χωρίς διακρίσεις το συντομότερο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network