MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ιδρύματα και εκκλησίες επισκέφθηκε η Άντρη Αναστασιάδη στο Λίβανο

Advertisement

Sponsored by exness

Επισκέψεις σε εκκλησίες, σε σχολείο για αυτιστικά παιδιά, στο αρχαιολογικό μουσείο της Βηρυτού και στην αρχαία πόλη της Βύβλου πραγματοποίησε η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, η οποία τον συνοδεύει στην επίσημη επίσκεψη του στο Λίβανο.

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, η κ. Αναστασιάδη επισκέφθηκε σήμερα στη Βηρυτό το σχολείο για αυτιστικά παιδιά.

«Κατά την επίσκεψη η κ. Αναστασιάδη, η οποία συνοδευόταν από τη σύζυγο του Προέδρου του Λιβάνου κα Νάντια Αούν, είχε συνάντηση με τη διεύθυνση του σχολείου με την οποία συζήτησαν τρόπους συνεργασίας των αντίστοιχων σχολείων και ιδρυμάτων της Κύπρου», αναφέρεται.

«Κατά την εκεί επίσκεψή της η κ. Αναστασιάδη εισέφερε χρηματικό ποσό για σκοπούς κάλυψης των αναγκών του σχολείου», προστίθεται.

Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας ακόμη ότι η κ. Αναστασιάδη «επισκέφθηκε το αρχαιολογικό μουσείο της Βηρυτού, καθώς επίσης και την αρχαία πόλη της Βύβλου, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, ενώ επισκέφθηκε εκκλησίες και ναούς. Ξεναγήθηκε επίσης στο Κάστρο της Βύβλου».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network