MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ιδανικός για παραλία σήμερα ο καιρός. Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νωρίς το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά, κυρίως στα ορεινά, στα βόρεια και στα ανατολικά, παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν από το μεσημέρι και μετά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ και παροδικά στα νότια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νότια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ για να καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βόρειοι και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη, στα δυτικά παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα, το μεσημέρι και το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στο ανατολικό μισό του νησιού. Την Τρίτη και την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις νύκτες και νωρίς το πρωί αναμένεται να παρατηρείται, κυρίως στα παράλια, αυξημένη χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network