MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΗΧΗΤΙΚΟ: Φοιτήτρια απαντά γιατί αποφάσισε να έρθει Κύπρο χωρίς πιστοποιητικό… Περιγράφει στη CT την κατάσταση στην απομόνωση

Advertisement

Sponsored by exness

Μία φοιτήτρια που έφτασε χθες βράδυ με την πτήση της Easy Jet από το Μάντσεστερ, περιγράφει στη Cyprus Times όσα έγιναν όταν τους ανακοινώθηκε αρχικά ότι δεν μπορούν να αποβιβαστούν χωρίς το σχετικό πιστοποιητικό υγείας καθώς και για την απόφαση της να ταξιδέψει στην Κύπρο, γνωρίζοντας την οδηγία της Κυβέρνησης.

Η Άντρεα που βρίσκεται για απομόνωση στα σπιτάκια της ΠΑΣΥΔΥ στο Τρόοδος περιγράφει την κατάσταση εκεί, τις συνθήκες διαμονής και για όσα τους παρέχονται από το κράτος.

Advertisement

«Έχουμε κοινή κουζίνα, κοινό μπάνιο, extra τουαλέτα, σεντόνι, πάπλωμα και είδη υγιεινής εμείς έχουμε. Άλλοι δεν έχουν. Μένουμε σε ένα flat, είναι είτε διπλά είτε μονά κρεβάτια. Είναι κανονικό flat. Εγώ είμαι με ένα ακόμα άτομο, αλλά έχει που είναι 5 και 4» λέει η Άντρεα Σαββοπούλου η οποία έφτασε χθες βράδυ από Μάντσεστερ με την πτήση της Easy Jet από την οποία ήρθαν στη δημοσιότητα οι εικόνες χάους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Η Άντρεα περιγράφει στη Cyprus Times και την κατάσταση που επικρατούσε εντός του αεροσκάφους και τις οδηγίες που τους δόθηκε. «Μας είπαν ότι πρέπει να μας πάρουν πίσω. Τους ζητούσαμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο».

Η Άντρεα ξεκαθαρίζει ότι κατά την επιβίβαση ουδείς τους ζήτησε το σχετικό πιστοποιητικό. «Τίποτα δε μας ζητήθηκε. Μόνο όταν ήρθαμε εδώ έγινε αυτό το θέμα. Στο κάτω-κάτω όταν το ζητήσαμε από το εξωτερικό αυτό το χαρτί δε μπορούσαν να μα το δώσουν».

Της ζητήσαμε να μα απαντήσει και γιατί επέλεξε να επιβιβαστεί στην πτήση για Κύπρο χωρίς το σχετικό πιστοποιητικό και παρά τη σαφή οδηγία της Κυβέρνησης. «Θεωρούσατε δεδομένο ότι θα σας επιτραπεί τελικά η είσοδος; Ναι γιατί υπάρχουν και ανθρώπινα δικαιώματα και στη χώρα μου μπορώ να μπω. Αποφασίσαμε να έρθουμε γιατί στο εξωτερικό είναι απαίσια η κατάσταση» λέει.

Ακούστε πιο κάτω όσα είπε στη Cyprus Times: ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal