MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΗΧΗΤΙΚΟ: «Ανησυχώ για τον υψηλό αριθμό κρουσμάτων στους επαναπατρισθέντες» λέει ο Δρ. Κωστρίκης στη CT

Advertisement

Sponsored by exness

Αυξημένος θεωρείται ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού στο πρόσωπα που επαναπατρίζονται αναφέρει ο o Ακαδημαϊκός Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας του Τμήματος Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης  στην Cyprus Times– «Θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να τηρήσουν όλα τα μέτρα»

Την ανησυχία του για τον αυξημένο αριθμό εισαγόμενων κρουσμάτων που καταγράφηκαν χθες από 141 πρόσωπα που επαναπατρίστηκαν από τις πτήσης από Λονδίνο και Βουλγαρία εξέφρασε ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης σε δηλώσεις στη Cyprus Times.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ

Όπως αναφέρει αν και πρόκειται για ελεγχόμενα κρούσματα αφού με το που επαναπατρίζονται στην Κύπρο θα τίθενται σε καραντίνα ωστόσο θα πρέπει να τηρούν με αυστηρότητα τα μέτρα έτσι ώστε να μην καταγραφεί νέο κύμα κρουσμάτων εντός της κοινότητας.

Σε ότι αφορά τα περιστατικά κορωνοιού στην κοινότητα, ο Δρ. Κωστρίκης σημείωσε πως αυτή την στιγμή η κατάσταση είναι υπό πλήρη έλεγχο.

«Μπορεί να ανακαλύψουμε και άλλες μικρές εστίες μόλυνσης κυρίως αλλοδαπών προσώπων αφού αυτά τα άτομα διαμένουν πολλά μαζί, ωστόσο όμως αυτό δεν μας ανησυχεί. Είμαι φοβερά ευχαριστημένος με την κατάσταση της κοινότητας» σημειώνει.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal