MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ύποπτη βαλίτσα σε κάδο εστιατορίου που έφαγε ο Μεταξάς και ο συσχετισμός από την ιδιοκτήτρια

Advertisement

Sponsored by exness

Μετά τα όσα σοκαριστικά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του Νίκου Μεταξά, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην περιοχή Ιδαλίου έκανε μία ανατριχιασική συσχέτιση τόσο με την παρουσία του 35χρονου ίλαρχου στο εστιατόριο της όσο και για τον εντοπισμό ύποπτης βαλίτσας σε σκουπίδια.

Advertisement

Η ομολογία του Νίκου Μεταξά ότι τρία από τα θύματα του τα έβαλε σε ταξιδιωτική βαλίτσα και τα πέταξε ήταν αυτή που θορύβησε την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η γυναίκα στην εφημερίδα «Πολίτης», ήταν περί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου όταν ένα πρωινό Σαββάτου και ενώ είχε πάει να μεταφέρει τον κάδο σκουπιδιών είχε εντοπίσει εντός αυτού μία πράσινη καρό βαλίτσα. Αν και επιχείρησε να τη σηκώσει δεν τα κατάφερε καθώς ήταν πολύ βαριά.

Ο εντοπισμός της βαλίτσας την παραξένεψε γι’ αυτό, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, μοιράστηκε το γεγονός με τους εργαζόμενους του εστιατορίου. Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερη βαρύτητα και η βαλίτσα έμεινε στον κάδο μέχρι που την πήρε το απορριματοφόρο.

Οι υποψίες της γυναίκας άρχισαν να «γεννιούνται» όταν αναγνώρισε στο πρόσωπο του δολοφόνου έναν από τους πελάτες της. Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, ο 35χρονος είχε συνφάγει με παρέα στο εστιατόριο της και φορούσε, όπως είπε, τη στολή του και γυαλιά ηλίου ωστόσο είναι σίγουρη ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Μετά και την αποκάλυψη και εντοπισμό των πτωμάτων σε βαλίτσα, η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου άρχισε μα διασυνδέει τα στοιχεία. Στο μεταξύ, ζήτησε από γείτονες της που στο κτίριο τους υπάρχουν εγκατεστειμένες κάμερες ασφαλείας να κοιτάξουν το υλικό ωστόσο τα δεδομένα που καταγράφηκαν εκείνη την περιόδο έχουν διαγραφεί.

Οι πληροφορίες που μετέφερε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου στην εφημερίδα έχουν διαβιβαστεί ενώπιον των ανακριτών και εξετάζονται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network