MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η υπερβολική ταχύτητα «πίσω» από το σοβαρό τροχαίο στην Πάφο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ανθρώπινος παράγοντας η αιτία της σφοδρότατης μετωπικής σύγκρουσης οχημάτων στην Πάφο – Μοιράστηκε στα δύο το όχημα – Αύριο θα εκτιμηθεί η κατάσταση του 15χρονου που νοσηλεύεται στη Λευκωσία – Παραμένει στην Εντατική ο δεύτερος 15χρονος – Στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Πάφου οι άλλοι δύο τραυματίες

Advertisement

Σε υπερβολική ταχύτητα αποδίδει η Τροχαία Πάφου το χθεσινοβραδινό τροχαίο ατύχημα στην Πάφο ο απολογισμός του οποίου ήταν ο τραυματισμός τεσσάρων νεαρών προσώπων.

Στο μεταξύ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας νοσηλεύεται ο 15χρονος, ο οποίος υπέστη  κατάγματα και υποσκληρίδιο αιμάτωμα αιμοθώρακα .

Οι γιατροί αναμένεται να προβούν σε εκτίμηση της κατάστασης του μετά το πρώτο 24ωρο.

Σε υπερβολική ταχύτητα αποδίδει η Τροχαία Πάφου το ατύχημα στην Πάφο ο απολογισμόςτου οποίου ήταν ο σοβαρός τραυματισμός τεσσάρων νεαρών προσώπων.Από το ατύχημα τραυματίστηκε και ο δεύτερος 15χρονος σοβαρά ο οποίος νοσηλεύεται  στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς έχει υποστεί κατάγματα και θλάση ύπατος.

Οι δύο άλλοι νεαροί ο 20χρονος οδηγός του οχήματος και ο 15χρονος ένας εκ των συνεπιβατών κρατήθηκαν για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου φέροντας και οι δύο κακώσεις και εκδορές ενώ ο  47χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Μοιράστηκε στα δύο το όχημα

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, στις 23:00 χθες 20χρονος από την Πάφο με συνεπιβάτες τρεις 15χρονους, ενώ οδηγούσε το όχημα του επί της Λεωφόρου Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση την Κάτω Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονος.

Από τη σύγκρουση το όχημα του 20χρονου μοιράστηκε  στα δύο και όλοι οι επιβαίνοντες με ασθενοφόρο που κλήθηκε στην σκηνή διακομίσθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Η ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Σημειώνεται πως ο δρόμος παράμεινε κλειστός για δύο ώρες. Στη σκηνή κλήθηκε και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network