MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ΥΠΑΝ απένειμε βραβείο σε μαθητές για τον Διαγωνισμό «Μαθητική Επιχείρηση»

Advertisement

Sponsored by exness

Η ΥΠΑΝ απένειμε βραβείο σε μαθητές για τον Διαγωνισμό «Μαθητική Επιχείρηση» – «Είναι βασική μας επιδίωξη να ενθαρρύνουμε τους/τις μαθητές/-τριες»

Με μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λακατάμειας συναντήθηκε η Υπουργός Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού (ΥΠΑΝ) Αθηνά Μηχαηλίδου, για την απονομή του 3ου βραβείου για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό «Μαθητική Επιχείρηση» του οργανισμού Junior Achievement Κύπρου.

Advertisement

Σε χαιρετισμό της, η κ. Μιχαηλίδου είπε ότι όπως καταδεικνύει και η πρόσφατη έρευνα του οργανισμού Junior Achievement, οι νέοι και οι νέες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση», στράφηκαν ακόμη περισσότερο προς τη μάθηση και παρουσιάζουν ακόμη καλύτερες επιδόσεις στο σχολείο.

Απευθυνόμενη στα παιδιά, εξέφρασε την χαρά της, που νεαρά άτομα στην ηλικία τους λαμβάνουν τέτοιες πρωτοβουλίες και εργάζονται στη συνέχεια με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς να υπολογίζουν τις θυσίες και τον χρόνο που απαιτείται για να επιτύχουν τους στόχους που έθεσαν.

Σημείωσε ότι η επιβράβευση της προσπάθειάς τους, τους προσφέρει ικανοποίηση αλλά σπουδαιότερη σημασία έχουν οι σημαντικές γνώσεις και εμπειρίες, που αποκόμισαν καθ’ όλη τη διαδρομή προς την επιτυχία, που θα τους φανούν χρήσιμες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους πορεία.

«Είναι βασική μας επιδίωξη να ενθαρρύνουμε τους/τις μαθητές/-τριες μας να εμπλέκονται σε δραστηριότητες και δράσεις που τους επιτρέπουν να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα πλαίσια του ωρολογίου προγράμματος ή την καθημερινότητα του σχολείου, στοχεύοντας στην καλλιέργεια δεξιοτήτων και ικανοτήτων», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενη στα παιδιά είπε πως «η εμπειρία και η εξελικτική σας πορεία στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, σας δίνει την ευκαιρία να δικτυωθείτε σε παγκύπριο και πανευρωπαϊκό επίπεδο με τη συμμετοχή σας σε τοπικούς και πανευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Γι’ αυτό, σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να εργάζεστε με πάθος και να συμμετέχετε σε τέτοιες δράσεις που σας προσφέρουν σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες».

Τέλος, ευχαρίστησε τον μέντορα των παιδιών Κυριάκο Σιακαλλή και τις υπεύθυνες καθηγήτριές τους Άννα-Μαρία Παύλου και Μαρία Φιλίππου, που καθοδήγησαν την όλη προσπάθεια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network