MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η βαρυχειμωνιά συνεχίζεται για λίγο ακόμη… έπεται σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Απ’ όλα έχει το καιρικό «μενού» – Από ήλιο, συννεφιά μέχρι βροχές και χιόνια – Έπεται σταδιακή άνοδος θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Το ύψος του χιονιού στο Τρόοδος – Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Απ’ όλα έχει το καιρικό «μενού» σήμερα και τις επόμενες ημέρες ωστόσο έπεται μέχρι τη Δευτέρα σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας.

Advertisement

Στο μεταξύ το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την τις πέντε το πρωί σήμερα, ήταν 77 εκατοστά.

Η ψυχρή αέρια μάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από την Κυριακή.

Αναλυτικά τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται τοπικά ελαφρές κυρίως βροχές, ως επί το πλείστον το μεσημέρι και το απόγευμα, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και στα δυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ο παγετός θα παραμείνει.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 4 στα παράλια και γύρω στους μείον 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, στα ημιορεινά, αλλά και σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού αναμένεται παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα παράλια. Από το μεσημέρι και μετά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, με πιθανότητα μεμονωμένων ελαφρών βροχών ή και παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης, τοπικά στα ορεινά.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος. Από το μεσημέρι και μετά αναμένονται τοπικά βροχές και χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά.

Την Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα παράλια. Το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα, καθώς και χιονόπτωση τοπικά στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο, αλλά μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network