MC MEDIA NETWORK

July 29, 2021 Thursday 12:30:54

Εγγραφή στο
Newsletter

Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενδελεχή προστασία και σεβασμό των προσωπικών δεδομένων.

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου (ημερομηνία εφαρμογής 25 Μαΐου 2018) για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR) και του περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018), έχει προχωρήσει στην αναθεώρηση της «Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» (Privacy Statement) για την επεξεργασία των  προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων που είναι: α) πελάτες ή δυνητικοί πελάτες της, ή/και β) αντιπρόσωποι πελατών ή δυνητικών πελατών της, ή/και γ) δικαιούχοι νομικών προσώπων πελατών ή δυνητικών πελατών της.

Παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην εν λόγω δήλωση για να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δικαιώματα σας και άλλες σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την ασφάλεια και χρήση των δεδομένων σας στην Τράπεζα Κύπρου. Η δήλωση αυτή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.bankofcyprus.com.cy, στα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, καθώς και στα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου.

Η Τράπεζα Κύπρου, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενδελεχή προστασία και σεβασμό των προσωπικών δεδομένων.

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του Κανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου (ημερομηνία εφαρμογής 25 Μαΐου 2018) για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR) και του περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018), έχει προχωρήσει στην αναθεώρηση της «Δήλωσης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» (Privacy Statement) για την επεξεργασία των  προσωπικών δεδομένων φυσικών προσώπων που είναι: α) πελάτες ή δυνητικοί πελάτες της, ή/και β) αντιπρόσωποι πελατών ή δυνητικών πελατών της, ή/και γ) δικαιούχοι νομικών προσώπων πελατών ή δυνητικών πελατών της.

Παρακαλούμε όπως ανατρέξετε στην εν λόγω δήλωση για να ενημερωθείτε για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δικαιώματα σας και άλλες σημαντικές πληροφορίες αναφορικά με την ασφάλεια και χρήση των δεδομένων σας στην Τράπεζα Κύπρου. Η δήλωση αυτή είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα www.bankofcyprus.com.cy, στα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, καθώς και στα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

MC MEDIA NETWORK

«Γουστάρει να βγάζει γούστα μέσα στο χορτάρι ο Λάζαρος» (τα αγωνιστικά δεδομένα και η μετάδοση με Ραπίντ)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Αναλυτικά: Για τα διπλά παιχνίδια με τη Ραπίντ Βιέννης: «...

Ζόζεφιν: Με αυτή τη διατροφή διατηρεί τέλειο το σώμα της

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της Η Ζόζεφιν Γουέντελ αποκάλυψε στο περιοδικό People όλα τα μυστικά της διατροφής της. Η τραγουδίστρια έχει...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η καυτή πόζα της με μαγιό άναψε «φωτιές» (Photo)

Ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός , Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράζει «εγκεφαλικά» με το μαγιό και την καυτή της πόζα. Η Κωνσταντίνα...

MC MEDIA NETWORK

«Γουστάρει να βγάζει γούστα μέσα στο χορτάρι ο Λάζαρος» (τα αγωνιστικά δεδομένα και η μετάδοση με Ραπίντ)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Αναλυτικά: Για τα διπλά παιχνίδια με τη Ραπίντ Βιέννης: «...

Ζόζεφιν: Με αυτή τη διατροφή διατηρεί τέλειο το σώμα της

Η γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της Η Ζόζεφιν Γουέντελ αποκάλυψε στο περιοδικό People όλα τα μυστικά της διατροφής της. Η τραγουδίστρια έχει...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η καυτή πόζα της με μαγιό άναψε «φωτιές» (Photo)

Ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός , Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράζει «εγκεφαλικά» με το μαγιό και την καυτή της πόζα. Η Κωνσταντίνα...

Lifestyle

Lifestyle

Ακυρώθηκε για “pumping” ο Παύλος Κοντίδης στην 7η ιστιοδρομία και υποχώρησε στη δεύτερη θέση της γενικής

Το χειρότερο δυνατό σενάριο εξελίχθηκε σήμερα για τον Παύλο Κοντίδη αφού ύστερα από απόφαση των κριτών ακυρώθηκε στην 7η ιστιοδρομία. Χρεώθηκε με 36 βαθμούς...

«Γουστάρει να βγάζει γούστα μέσα στο χορτάρι ο Λάζαρος» (τα αγωνιστικά δεδομένα και η μετάδοση με Ραπίντ)

Δηλώσεις στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου. Αναλυτικά: Για τα διπλά παιχνίδια με τη Ραπίντ Βιέννης: «...

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η καυτή πόζα της με μαγιό άναψε «φωτιές» (Photo)

Ανεβάζει κι άλλο την θερμοκρασία Η Κύπρια παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός , Κωνσταντίνα Ευριπίδου μοιράζει «εγκεφαλικά» με το μαγιό και την καυτή της πόζα. Η Κωνσταντίνα...

Advertorials