MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η τραγωδία πίσω από το θάνατο της 4χρονης… Συνδυασμός ιών πρώτη φορά παγκοσμίως

Advertisement

Sponsored by exness

Θρηνεί η οικογένεια της άτυχης τετράχρονης που έχασε τη μάχη για τη ζωή – Νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στην εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου – Προσβλήθηκε από σπάνια ασθένεια – Για πρώτη φορά παγκοσμίως ο συνδυασμός των δυο ιών από τους οποίους έπασχε το άτυχο κοριτσάκι – Με την ίδια ασθένεια και το δίδυμο αδελφάκι της – Τι έδειξε η νεκροτομή

Advertisement

Απίστευτη τραγωδία πίσω από τον θάνατο της άτυχης τετράχρονης που νοσηλευόταν τις τελευταίες οκτώ ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Μακάρειου Νοσοκομείου, η οποία έσβησε τόσο άδικα χάνοντας τη μάχη για τη ζωή.

Μια μάχη που το τετράχρονο αγγελούδι έδινε από την ημέρα που ήρθε στη ζωή… Ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια της που δεν πρόλαβε να ζήσει μαζί της όσα ονειρεύτηκε.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς το κοριτσάκι γεννήθηκε με το αυτοάνοσο σύνδρομο αιμολυτικής αναιμίας, ενώ πριν από λίγο καιρό προσβλήθηκε και από τον ιό Εbstain barr.

Ένας συνδυασμός των δυο ασθενειών, που σύμφωνα με τους ιατρούς και τους ιατροδικαστές που διενεργήσαν το πρωί νεκροτομή επί της σορού της τετράχρονης, δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν ανά το παγκόσμιο.

Από την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Ελένη Αντωνίου και Αγγελική Παπέττα λήφθηκαν δείγματα για επιστημονικές εξετάσεις.

Γολγοθάς δίχως τέλος…

Ένα από τα τρία δείγματα που παραλήφθηκαν θα σταλεί για περαιτέρω εξετάσεις σε νοσοκομείο της Γερμανίας από το οποίο παρακολουθείτο το άτυχο κοριτσάκι.

Ο Γολγοθάς όμως της οικογένειας δεν σταματάει εδώ…

Το άτυχο κοριτσάκι ήταν ένα από τα τρίδυμα παιδιά της οικογένειας.  Την ίδια πάθηση αντιμετωπίζει, με το συνδυασμό και των δυο ιών, και το ένα από τα αδελφάκια της τετράχρονης το οποίο επίσης παρακολουθείται από ιατρούς της Γερμανίας.

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων θα δείξουν κατά πόσο ο συνδυασμός των δυο ασθενειών στοίχησαν τη ζωή στην τετράχονη και σε περίπτωση που διαφανεί αυτό, τότε σύμφωνα με τους ιατρούς, θα είναι η πρώτη φορά παγκοσμίως που καταγράφεται θάνατος με αυτές τις αιτίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network