MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η θερμοκρασία πέφτει… Έρχονται ξανά βροχές και χιόνια!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής, σχετικά ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Νεφώσεις, βροχές και χιόνια το απόγευμα – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Το απόγευμα παροδικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές, ενώ στα ψηλότερα ορεινά ενδέχεται να σημειωθεί, ελαφρά κυρίως, χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι ανατολικοί, ασθενείς ως μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αρχικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα στα δυτικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα δυτικά, γύρω στους 7 στα υπόλοιπα παράλια και στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν τοπικά, ελαφρές κυρίως, βροχές. Στα ψηλότερα ορεινά δυνατό να σημειωθεί, ελαφρά κυρίως, χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι και παροδικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη αλλά αργότερα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη, στα νότια και δυτικά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά όμως, τοπικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως, βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Το Σάββατο θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες, ψηλές κυρίως, νεφώσεις. Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά στα ορεινά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network