MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ταινία «The Terminal» διαδραματίζεται ξανά στο Αεροδρόμιο Λάρνακας!

Advertisement

Sponsored by exness

Η ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Terminal» εκτυλίσσεται και στην πραγματική ζωή – Μάνα και κόρη από την Γερμανία, ζουν από τον Αύγουστο του 2014 σε περιοχή πολύ κοντά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας — Χρησιμοποιούν τους χώρους του αεροδρομίου και δηλώνουν απρόθυμες να φύγουν — Η ιστορία τους κάνει το γύρο και των ξένων μέσων ενημέρωσης

Advertisement

Δύο γυναίκες από την Γερμανία, μια μητέρα με την κόρη της, ζουν επί 15 μήνες σε χώρο έξω από το αεροδρόμιο Λάρνακας!

Μάνα και κόρη ταξίδεψαν στη Λάρνακα από το Ισραήλ από το οποίο είχαν απελαθεί, επειδή έληξε η βίζα τους.

Οι αρχές του αεροδρομίου, η αστυνομία και η γερμανική πρεσβεία προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τις δύο Γερμανίδες για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, αλλά εκείνες το αρνήθηκαν.

Οι δύο γυναίκες ζουν σε χώρο έξω από το αεροδρόμιο ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συχνά πυκνά χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του αεροδρομίου.

Οι Γερμανίδες, έφτασαν στην Κύπρο στις 12 Αυγούστου του 2014 και δεν δείχνουν καμία προθυμία να φύγουν.

Η ταινία «The Terminal» στην πραγματική ζωή

 «Το αεροδρόμιο έχει προσφερθεί να βοηθήσει τις δύο Γερμανίδες σε πολλές περιπτώσεις, αλλά έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε βοήθεια και φαίνεται ότι δεν είναι πρόθυμες να αλλάξουν τις συνθήκες κάτω υπό τις οποίες ζουν», δήλωσε ένας εργαζόμενος του αεροδρομίου για τις δύο Γερμανίδες, στην ελλαδική ιστοσελίδα «Πρώτο Θέμα» που ασχολήθηκε με την ιστορία τους.

Οι δύο γυναίκες βιώνουν στην πραγματική ζωή την περιπέτεια του Τομ Χανκς στην ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ «The Terminal». Στην ταινία του 2004 ο πρωταγωνιστής ενσαρκώνει έναν άντρα από την Krakozhia, που ζει στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, αφού του έχει απαγορευθεί η είσοδος στις ΗΠΑ, ενώ στην πατρίδα του δεν μπορεί να επιστρέψει, εξαιτίας μιας επανάστασης.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινό περιστατικό, που συνέβη στο αεροδρόμιο του Παρισιού, όταν ο Karimi Nasseri, αναγκάστηκε να ζήσει στον χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου επί 18 χρόνια, από το 1988 μέχρι το 2006.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network