MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η συνομιλία μέσω Facebook με παντρεμένη στη Λεμεσό τον έστειλε Νοσοκομείο!

Advertisement

Sponsored by exness

Η γνωριμία και συνομιλία μέσω Facebook κατέληξε σε άγριο ξύλο σε βάρος 27χρονου Ελληνοκύπριου από χωριό της επαρχίας Λεμεσού – Μιλούσαν για δύο ολόκληρα χρόνια – Έδωσαν ραντεβού αλλά… αντί αυτής εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες που τον χτύπησαν και τον παράτησαν αιμόφυρτο σε χώρο στάθμευσης – Υπό κράτηση η 39χρονη – Φόρεσε χειροπέδες και ο σύζυγος της αλλά αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί

Advertisement

Η 39χρονη και ο 27χρονος και οι δύο Ελληνοκύπριοι, συνομιλούσαν μέσω Facebook για δύο ολόκληρα χρόνια. Τις τελευταίες μέρες, αφού αντάλλαξαν τηλέφωνα κανόνισαν και να συναντηθούν για να γνωριστούν και από κοντά.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, το ραντεβού κλείστηκε σε ανοικτό χώρο στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών στη Λεμεσό, όπου μετέβη με το αυτοκίνητο του ο 27χρονος χθες και ανέμενε την 39χρονη να εμφανιστεί.

Αντί όμως να εμφανιστεί εκείνη, εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες, οι οποίοι αφού στάθμευσαν το όχημα τους δίπλα του, κατέβηκαν, τον έβγαλαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματος του. Ο ένας μάλιστα εξ αυτών –σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγειλε ο 27χρονος- του φώναζε «Άσε ήσυχη τη γυναίκα μου».

Αφού τον χτύπησαν, προκαλώντας του και θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Ο νεαρός μετέβη στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη όπου κατήγγειλε την υπόθεση. Η Αστυνομία αξιολογώντας τα στοιχεία, προχώρησε στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της 39χρονης, η οποία εντοπίστηκε το πρωί και συνελήφθη. Οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την κράτηση της για περίοδο 2 ημερών.

Ακολούθως δυνάμει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη και ο σύζυγος της, 38 ετών, εναντίον του οποίου ωστόσο δεν προέκυψε οτιδήποτε και απολύθηκε χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Από την οικία της 39χρονης παραλήφθηκαν tablets και τέσσερα κινητά τηλέφωνα τα οποία θα σταλούν για εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network