MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η συγνώμη της VHP για την απολυμένη καρκινοπαθή

Advertisement

Sponsored by exness

Η εταιρία VHP μέσω επιστολής απολογείται για τον λανθασμένο τρόπο χειρισμού της υπόθεσης της απολυμένης καρκινοπαθούς – Επικοινώνησε κι εξέφρασε τις ειλικρινής της απολογίες – Κατέβαλε στην γυναίκα το ανώτατο ποσό αποζημίωσης που προνοεί η εργατική νομοθεσία

Advertisement

Με ανακοίνωση της η εταιρία VHP Varnavas Hadjipanayis Ltd απολογείται για το λάθος χειρισμό της υπόθεσης της απολυμένης από την εταιρία μετά την επάνοδο της στην εργασία της, ύστερα από περιπέτεια που πέρασε με τον καρκίνο.

Αυτούσια η ανακοίνωση της VHP Varnavas Hadjipanayis Ltd:

“Σχετικά με την απόφαση τερματισμού της απασχόλησης της κυρίας Μαρίας  Ηλιοφώτου, η Εταιρεία αναγνωρίζει ότι το θέμα έτυχε λανθασμένου  χειρισμού εκ μέρους της, παραγνωρίζοντας τον ανθρώπινο παράγοντα,  γεγονός για το οποίο εκφράζει τη λύπη της.

Γι’ αυτό και η εταιρεία επικοινώνησε με την κυρία Μαρία Ηλιοφώτου και  εξέφρασε τις ειλικρινείς απολογίες της  και την πρόθεση της να  προσφέρει κάθε δυνατή στήριξη.

Μετά από αυτή την επικοινωνία, η εταιρεία έχει καταβάλει στην κυρία  Ηλιοφώτουτο ανώτατο ποσό αποζημίωσης που προνοείται στην σχετική  εργατική νομοθεσία το οποίον ισοδυναμεί με πλήρεις απολαβές δύο ετών  πλέον προειδοποίηση.” 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network