MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η στιλιστική επιλογή της Βασίλισσας κλέβει τις εντυπώσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Στα 90 της η Βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται όλο και πιο τολμηρή! Αυτό γράφουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία στον κόσμο για την στιλιστική επιλογή της Βασίλισσας Ελισάβετ κατά τον εορτασμό των 90ων γενεθλίων της.

Advertisement

Στους μεγάλους εορτασμούς για τα γενέθλια-ορόσημο της, η Βασίλισσα εμφανίστηκε το Σάββατο με ένα τολμηρό πράσινο συνολάκι σε χρώμα νέον, προκειμένου να χαιρετίσει τα πλήθη πάνω στην ανοιχτή άμαξα που την μετέφερε.

Η γιορτή ξεκίνησε με την παραδοσιακή «Trooping the Color», μια εντυπωσιακή επίδειξη των πάνω από 1.400 αξιωματικών με την περίφημη κόκκινη στολή τους και τα μαύρα καπέλα από δέρμα αρκούδας, που συνοδεύονταν από 200 άλογα και πάνω από 400 μουσικούς.

Ολόκληρη η βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των πρίγκιπα Γεώργιο και της πριγκίπισσας Σαρλότ, παρακολούθησαν την επίδειξη των αεροπλάνων από το μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Ο μονάρχης είναι τεχνικά ο επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της Βρετανίας, και παραδοσιακά είναι αυτός που οδηγεί τον στρατό στον πόλεμο. Η παρέλαση δίνει την ευκαιρία στη Βασίλισσα να επιθεωρήσει και να εγκρίνει το στρατό της.

Ωστόσο, αυτό που έκλεψε την παράσταση, τουλάχιστον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν η επιλογή του χρώματος για την ενδυμασία της Βασίλισσας, προκαλώντας μια θύελλα στο twitter με τους χρήστες να γιορτάζουν την στυλιστική επιλογή της βασίλισσας με το hashtag «Neon at 90» (Νέον στα 90).

«Μόνο η βασίλισσα θα μπορούσε να φορέσει αυτό το χρώμα» γράφει κάποιος ενώ πολλοί ήταν αυτοί που χειροκρότησαν την επιλογή αυτή. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα επικριτικά σχόλια με κάποιον να γράφει «Να πως μπορεί να ξεχωρίσει κανείς μέσα σε ένα πλήθος από κόκκινες στολές», αλλά και «Ουάου, η Βασίλισσα λάμπει στο σκοτάδι με αυτό το ρούχο», ή «Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός επιβεβαίωσε το γεγονός πως μπορεί να δει το συνολάκι της Βασίλισσας από το διάστημα».

Πηγή: CNN, Independent

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network