MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η σκόνη ήρθε και  θα μείνει… Ανεβαίνει δειλά – δειλά ο υδράργυρος

Advertisement

Sponsored by exness

Μέχρι και τους 23 βαθμούς η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της ημέρας – Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη μέχρι και τη Δευτέρα – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Στο ορίζοντα βροχές το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη µέχρι και τη ∆ευτέρα.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο… Στον ορίζοντα βροχές

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές ή και µέσες νεφώσεις.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Κυριακή και θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τη ∆ευτέρα και την Τρίτη.

 

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network