MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η σκόνη ήρθε για να μείνει… Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, που αναμένεται να αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά από το απόγευμα του Σαββάτου – Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Σαββατοκύριακο με βροχές και από βδομάδας επιδείνωση

Advertisement

Αν η ημέρα ξεκίνησε έχοντας «άρωμα» καλοκαιριού με τον υδράργυρο να φθάνει τους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και βόρεια στους 22 στα δυτικά παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, στη συνέχεια το σκηνικό του καιρού αλλάζει με τη θερμοκρασία να πέφτει κατακόρυφα.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ στην ατμόσφαιρα θα συνεχίζει να παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοδυτικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια, τα ανατολικά και τα ορεινά, ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ορεινά μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά στα ανατολικά και νότια, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 βαθμούς στα παράλια, και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Σαββατοκύριακο με βροχές και από βδομάδας επιδείνωση

Αύριο, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μετά το μεσημέρι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και στα νότια παράλια το απόγευμα, λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 22 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο θα παρατηρούνται και πάλι παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Κυριακή περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με αυξημένες νεφώσεις, που θα παρατηρούνται κυρίως το απόγευμα. Από το απόγευμα και κυρίως το βράδυ, αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές, χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network