MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ΣΕΠ – ΑΤΗΚ συνεδριάζει για το θέμα των προαγωγών 

Advertisement

Sponsored by exness

Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΣΕΠ-ΑΤΗΚ συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενα βήματα ή/και ενδεχόμενα μέτρα σε ότι αφορά τη στασιμότητα που παρατηρείται, όπως καταγγέλλει, στο θέμα των προαγωγών.

Advertisement

Σε επιστολή που απέστειλε στον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του οργανισμού, την οποία και κοινοποιεί στα ΜΜΕ, η ΣΕΠ-ΑΤΗΚ αναφέρει ότι έχουν κλείσει αισίως δύο χρόνια από την ημερομηνία που η Cyta έχει εξαγγείλει την έναρξη του διαλόγου με τις Συνδικαλιστικές Οργανώσεις για την επίτευξη του στόχου του εκσυγχρονισμού  και ότι το αποτέλεσμα ήταν η “καταβαράθρωση ενός άλλοτε περήφανου Οργανισμού και μαζί και εμάς των εργαζομένων“.

“Σήμερα, για πολλοστή φορά, αποδεικνύεται ότι η συναλλαγή μεταξύ Συμβουλίου Προσωπικού, Διοικητικού Συμβουλίου και Συντεχνιών για το θέμα των προαγωγών είναι ένας κατήφορος χωρίς τέλος.  Επιβεβαιώνεται επίσης ότι δεν ήταν τυχαία η πεισματική άρνηση για έναρξη του διαλόγου για εισαγωγή νέου Συστήματος Προαγωγών.  Όσες φορές τα τελευταία χρόνια είπαμε πως έχουμε φτάσει στον πάτο προκύπτει μια νέα εξέλιξη η οποία μας διαψεύδει“, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η συντεχνία καταγγέλλει συγκεκριμένη προαγωγή και επικρίνει τον Οργανισμό για “ρουσφετοκρατία“.
“Τόσο μεγάλη είναι η διάβρωση και η απαξίωση που έχουν πλέον υποστεί οι θεσμοί στον Οργανισμό που τίποτα πλέον δεν προκαλεί έκπληξη.  Λέξεις όπως χρηστή διοίκηση, διαφάνεια και λογοδοσία είναι ανύπαρκτες. Αξίες τις οποίες ένας υγιής και σύγχρονος οργανισμός θα έπρεπε να προκρίνει με κάθε ευκαιρία, ώστε να τις εμπεδώσει στη συνείδηση και στην κουλτούρα του προσωπικού του“, αναφέρεται.

Αναφέρει επίσης ότι η Cyta θα κληθεί να δαπανήσει σημαντικά ποσά σε «αναδρομικά» και σε δικαστικά έξοδα, “γιατί κάποιοι επιμένουν να κάνουν προαγωγές με καθαρά ρουσφετολογικά κριτήρια και χωρίς καμιά απολύτως λογική, περιφρονώντας προκλητικά τις αποφάσεις του Ανωτάτου“.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network