MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η Πυροσβεστική για το ατύχημα στο Αεροδρόμιο. Πως έγινε το συμβάν

Advertisement

Sponsored by exness

Η Πυροσβεστική για το ατύχημα στο Αεροδρόμιο – Διερευνώνται τα αίτια – Καλά στην υγεία τους τα δύο μέλη της δύναμης – Πως έγινε το συμβάν

Advertisement

Με ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική ενημερώνει για το ατύχημα που σημειώθηκε χθες βράδυ στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με την ανατροπή οχήματος και τον τραυματισμό των δύο μελών της δύναμης.

Όπως σημειώνει, η ώρα 20.14 στα πλαίσια της ετοιμότητας οχημάτων και προσωπικού του πυροσβεστικού σταθμού αεροδρόμιου η οποία επιβάλλεται από  τους κανονισμούς   Διεθνούς Οργανισμού  Πολιτικής Αεροπορίας  (ICAO ) πραγματοποιήθηκε δοκιμαστική έξοδος  (practice crash)  η οποία επιβάλλεται να γίνεται μία φορά τον μήνα και  αποσκοπεί στην χρονομέτρηση ανταπόκρισης  σε οποιοδήποτε σημείο των διαδρόμων του αεροδρομίου μέσα στα χρονικά πλαίσια που απαιτείται για αποτελεσματική παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε περίπτωση αεροπορικού ατυχήματος.

Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής αυτής εξόδου, όπως αναφέρει,  ένα από τα τέσσερα οχήματα διέφυγε της πορείας του και ανατράπηκε. Οι επιβαίνοντες του πυροσβεστικού οχήματος ένας άντρας και μία γυναίκα πυροσβέστης τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για νοσηλεία.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Τροχαία Λάρνακας και αναμένεται το όχημα να ελεγχθεί από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network