MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η πυρκαγιά στο Grenfell Tower, η σύνδεση της με το Μαρί και τα «παπαγαλάκια»

Advertisement

Sponsored by exness

Αντιδράσεις χρηστών του twitter έφερε η ανάρτηση του βουλευτή και Πρόεδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασίας Πολιτών Γιώργο Περδίκη, ο οποίος συνέδεσε τη φονική πυρκαγιά στον ουρανοξύστη 24 ορόφων Grenfell Tower στο Λονδίνο με την Κύπρο και το Μαρί.

Advertisement

Αρχικά ο  κύριος Περδίκης ανάρτησε στο twitter, με αφορμή την πυρκαγιά,  το ερώτημα «Μήπως ο ενθουσιασμός που μας έπιασε προσφάτως στη Κύπρο για τα “ψηλα κτίρια” πρεπει να μετριαστεί; #cyprus». 

Οι χρήστες του συγκεκριμένου κοινωνικού μέσου δεν το άφησαν να περάσει απαραίτητο και εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ κατά το βουλευτή ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις και όντας βουλευτής και πολιτικός μηχανικός έπρεπε να γνωρίζει ότι «όλα μα όλα τα κτήρια αυτά επιθεωρούνται από την πυροσβεστική υπηρεσία εκ των προτέρων.», όπως ανέφερε ένα σχόλιο.

screenhunter_152-jun-15-10-03

Σε άλλο σχόλιο χρήστης διερωτήθηκε, «Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να οδηγούμε αυτοκίνητα διότι έχει πολλά θανατηφόρα δυστυχήματα; Μήπως να πάμε πίσω στις σπηλιές;  #Cyprus» και τότε ο βουλευτής το συνέδεσε με την έκρηξη στο Μαρί γράφοντας «Λαμπρή απαντηση. Πόσο γρήγορα ξεχάστηκε το ΜΑΡΙ!».

screenhunter_153-jun-15-10-04

screenhunter_154-jun-15-10-04

Υπήρξε και συνέχεια με τα «παπαγαλάκια»…

Τα σχόλια συνεχίστηκαν και ο βουλευτής επανήλθε σήμερα με νέο tweet που έφερε και πάλι αντιδράσεις καθώς χαρακτήρισε «παπαγαλάκια» τους χρήστες που ενοχλήθηκαν με το χθεσινή του ανάρτηση.

screenhunter_151-jun-15-09-57

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network