MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η πολιτική για τη νεολαία αποκτά τη δική της σελίδα!

Advertisement

Sponsored by exness

Το Τμήμα Πολιτικής του Οργανισμού Νεολαίας προχώρησε στη δημιουργία ιστοσελίδας για τα θέματα πολιτικής για τη νεολαία, στην οποία μπορεί οποιοσδήποτε νέος, τεχνοκράτης, ακαδημαϊκός, ερευνητής, φορέας χάραξης πολιτικής, youth worker ή εθελοντής στον τομέα της νεολαίας να βρει πληροφόρηση σε διάφορα θέματα.

Η δημιουργική συμβολή του Οργανισμού Νεολαίας στη διαμόρφωση πολιτικών για τη Νεολαία αποτελεί βασική επιδίωξη του Οργανισμού. Στόχος του Οργανισμού είναι η σελίδα αυτή να καταστεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια όλων όσων εργάζονται με και για τους νέους, καθώς συγκεντρώνει διάφορες προτάσεις, μέτρα και αποφάσεις σε θέματα που αφορούν τους νέους – όπως απασχόληση, εκπαίδευση, υγεία και ενσωμάτωση –  ενώ δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να υποβάλουν και οι ίδιοι τις προτάσεις τους για διάφορα θέματα.

Advertisement

Στην ιστοσελίδα αυτή, μπορεί κανείς να βρει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες και τα έγγραφα για την Εθνική Στρατηγική για τη Νεολαία, τα αποτελέσματα ερευνών και διαβουλεύσεων του ΟΝΕΚ με τη Νεολαία, διεθνή και ευρωπαϊκά θέματα και συνεργασίες  στον τομέα της νεολαίας, όπως επίσης και τρόπους συμμετοχής των νέων στη διαμόρφωση πολιτικής.

Σημαντικό εργαλείο της σελίδας είναι η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη (e-library), η οποία διαθέτει ένα πλούσιο αρχείο με διάφορα έγγραφα πολιτικής για τη νεολαία, πορίσματα, αναφορές συνεδρίων και πολλά άλλα.

Η ιστοσελίδα παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους νέους και τις οργανώσεις νεολαίας να υποβάλουν ηλεκτρονικά έγγραφα, θέσεις πολιτικής ή εργαλεία που έχουν προκύψει από τις δραστηριότητες τους και αφορούν θέματα πολιτικής για τη νεολαία (όπως κοινωνική ενσωμάτωση, youth work, συμμετοχή, εκπαίδευση & κατάρτιση κ.ά.).

Η ιστοσελίδα βρίσκεται στο https://youthpolicy.onek.org.cy/ και είναι διαθέσιμη στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό Νεολαίας στα τηλέφωνα 22402641/22402602 ή στο youthpolicy@onek.org.cy.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network