MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Η ΠΟΦΕΝ εκφράζει συλλυπητήρια για τα θύματα στο Μιτσερό  

Advertisement

Sponsored by exness

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Φοιτητικών Ενώσων (ΠΟΦΕΝ), εκφράζει τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων στο Μιτσερό.

Advertisement

Τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, αναφέρεται, σε σχέση με τους φόνους οι οποίοι έγιναν εις βάρος αλλοδαπών γυναικών και οικιακών βοηθών, πρέπει να αναφέρουμε πως είναι συγκλονιστικά και δεν μπορούν να αφήσουν την ΠΟΦΕΝ αδιάφορη.

«Ως ΠΟΦΕΝ θέλουμε να εκφράσουμε την πιο έντονη δυσφορία μας για τη ρατσιστική αντιμετώπιση που υπέδειξαν τα μέλη της Αστυνομίας που διερευνούσαν την υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε πως οι αρμόδιοι, οι οποίοι είχαν την ευθύνη να ερευνήσουν για την τύχη των θυμάτων λειτούργησαν όπως θα έπρεπε», σημειώνεται.

Είμαστε όμως υπόχρεοι, αναφέρεται, να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια των υπολοίπων, αυτών που από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για εξακρίβωση της τύχης των θυμάτων και των αγνοουμένων, αφανείς ήρωες οι οποίοι ακόμα και μέσα στη μεγάλη εβδομάδα δούλευαν ακατάπαυστα στερούμενοι στιγμές με την οικογένειά τους την ώρα που το μεγαλύτερο μερίδιο της κοινωνίας αρκέστηκε στην επίρριψη ευθυνών και την κατάκριση των κακών εχόντων.

«Αν και δεν αλλάζει οτιδήποτε σε αυτά που έγιναν , ευελπιστούμε πως από τώρα και στο εξής, η πολιτεία θα είναι πιο ευαίσθητη σε υποθέσεις που αφορούν αγνοούμενα πρόσωπα, είτε αυτά είναι Κύπριοι πολίτες, είτε ευρωπαίοι, είτε άτομα από τρίτες χώρες. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά, αναγκαζόμαστε να γινόμαστε μάρτυρες τραγικών γεγονότων προκειμένου να ξυπνήσουμε και να πράττουμε τα απαραίτητα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network